Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Syyllisyys

 

Syyllisyysentiteetti käy läpi elämäsi kaikki osa alueet ja kysyy: ”Otatko nyt syyllisyyden kantaaksesi?”, ”Otatko tällä kertaa?” tai ”Ottaisitko tästä aiheesta?”. Se urotyö mitä voit tehdä on sanoa: ”Ei kiitos”. 

 

Se vapauttaa sinut ylitse muiden. Se tekee sinulle siivet – siivet, jotka olivat nipussa aiemmin, tiukasti lapaluiden välissä ja hengitit hieman turrutetummin. Syyllisyys taakkana vie koko olemuksesi. Alat välttelemään asioita, jotta et kokisi itseäsi syylliseksi, huomaamattasi välttelet. Ihmiset ympärilläsi saattavat pitää sinua paikoillaan, kun et tunne rajojasi ja otat syyllisyyden kantaaksesi. Syyllisyys on energiaa, jota ei pitäisi olla olemassa. Nyt sitä energiaa pitää yllä entiteetti, joka ei tarvitsisi tehtäväänsä enää. 

 

Kun vaan sanot ”ei kiitos” ja nouset rinta rottingilla, niin kuin 5-vuotias itsetietoinen ihana olento tekisi. Olet vapaa ja oikeutettu etenemään. Syyllisyys on tunnepeliä, sillä ei ole mitään pohjaa, koskaan vastaus ei ole kantaa syyllisyyttä. Ei koskaan. Se on turha energia maapallolla. Toki suunniteltu haaste ihmiskunnalle, tärkeä, mutta turha. Yksi turhimmista energioista, pelkkä hidastaja. Syyllisyysentiteetti toivoo kaikesta sielustaan ”päästä irti”. Entiteetti on sitoutunut pitämään syyllisyysenergiasta kiinni niin kauan, että ihminen omalla vapaalla tahdollaan valitsee toisin. Syyllisyys voi pujahtaa ovelasti mistä vaan, ja siihen ei auta sen kieltäminen. Sitä on kaikkialla, jotta sen kohtaaminen olisi helpompaa ja hedelmällisempää. Mitä paremmin sen kohtaat, mitä paremmin sen tunnet, sitä taitavammin osaat sanoa ”ei kiitos” syvällä ja rotevalla rinnalla. Voit hengittää silloin paremmin. 

 

Fyysisesti syyllisyys oireilee yleensä helposti palleassa ja keuhkoissa, selässä myös reppumaisesti painona. Myös muualla. 

 

Entiteetti kertoo, ettei hän etene, jos ei mekään. Hän odottaa kärsivällisesti ja luottaa meihin. Jokainen tämän ratkaisee jossakin sielunvaelluksen vaiheessa. Hän kyllä odottaa ja sitä ennen urhoollisesti triggeröi meissä sitä eri tilanteiden kautta esiin.

 

♥ Älä pakene, kohtaa ja valitse ♥

 

Lauseet syyllisyyden purkamiseen (yleispätevät) 

 

Ruokalause

”En ole syönyt mitään, mistä kokea syyllisyyttä, ruoka on viatonta”

Liikunta

”Olen jo hyvä, en tarvitse puskemista”

Työ

”Olen syytön muiden vaatimuksiin tai olettamuksiin, olen täysin syytön”

Äitiys/isyys

”Olen syytön huonouteen” 

Lapsi

”Olen syytön lähtökohtaisesti, syyllisyys tulee ulkopuolelta, ei minusta”

Parisuhde

”Olen syytön kantamaan toisen olettamuksia ja unelmia”