Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Salaliitot, salaliittoteoriat, ilmastonmuutos 

(kanavoitu pieneltä joukolta ikään kuin maailmankaikkeuden tuomareita) 

 

Ihmisen tietoisuustaso heijastuu maapallon asioiden kautta, kun otetaan vastuu omiin käsiin ja noustaan sokeasta tilasta tietoiseen tilaan. Ensimmäinen askel on salaliitot ja niiden tutkiminen, havahtuminen eläinten oikeuksiin ja tutkia niihin liittyviä teorioita, ja havahtua ravintoasioihin niin ikään salaliittoteemalla. Salaliittoteemat ovat laajoja ja niihin liittyy paljon erilaisia aiheita. Niihin liittyy askel erillisyyteen, askel massasta pois. Todellisuudessa se on siirtymistä toiseen massaan, mutta energiatasolla on tärkeää siirtyä paikasta paikkaan. Tähän tasoon liittyy jopa neuroottinen tiedonhankinta ja kaiken olemassa olevan epäily. Tässä laajennetaan aivokapasiteettia maallisin keinoin. 

 

Salaliittoja on, ja on tahoja, joilla ei ole niin sanotut ”hyvät intressit” mielessä. Kuitenkin salaliitot jo itsessään niin sanotusti ampuvat itseään jalkaan, ja tekevät niin sanotun hallan sijaan SUUNNITELLUN HYVÄN asian, itse sitä tiedostamatta.  

 

Kaikki on suunniteltua, ja niin kuin aiemmin on sanottu, mikään ei ole meitä vastaan. Me itse luokittelemme asian negatiiviseksi tai meitä vastaan olevaksi. Salaliittojen tutkiminen avaa meitä, laajentaa meitä, laajentaa mukavuusalueitamme ja ymmärrysalueitamme. Ne avaavat aivoissamme uusia ulottuvuuksia. Ne ovat lähtöaskeleita seuraavalle aivojemme tasolle, jossa ei ole enää uhkia. 

 

Tämä kaikki on etenemistä, kaikki on ihmiskunnan kehitystä ja kaikki auttaa meitä ihmiskuntana. Otetaan esimerkki: oppaat ja auttajat, suunnitelmat ja planeetta kaipaavat tietynlaista ohjausta tiettyyn suuntaan. Siihen voidaan käyttää tahoja, jotka harjoittelevat planeetallamme rahan ja vallan ja sen tuoman välinpitämättömyyden teemaa. He voivat hyvin toteuttaa kaiken niin sanotun ”verhon takana pelaamisen” tietämättä, etteivät pysty tekemään oikeasti huonoa, pahaa, tietämättä olevansa ihmiskunnan kehityksen välikätenä mitä positiivisemmassa merkityksessä. 

 

Nämä ovat välikäsiä, jotka saattavat aiheuttaa ihmiskunnalle näennäisen pahuuden, mutta kuten sanottu, kaikki on suunniteltua. Mikään tämän planeetan ulkopuolella suunniteltu ei ole hallitsematonta tai tuhoon vievää. On hyvä muistaa, että miljoonat sielut ovat sopineet itselleen erinäisiä pelotteita, jotta voivat toteuttaa pelkorealmin tutkimista. Jo salaliittoteorioiden olemassaolo itsessään mahdollistaa tämän sieluille. Muistakaa, että mikään ei todella ole koskaan teitä vastaan, ei mikään. Missään planeetta Maan ulkopuolella ei olla huolissaan maailmanmenosta tai ihmetellä maapallolla vallitsevaa tilaa. Kaikki on niin kuin pitääkin – tätä emme voisi teille enempää painottaa. Tarvitsette siitä muistutusta vielä paljon. 

 

Ei ole olemassa uhkia, koskaan. On olemassa erilaisia tapahtumia ja reagointitapoja. Huomatkaa: reagointitavat on se, mihin pyydämme kiinnittämään huomiota. Reagoitko pelolla vai luottamuksella? Ei ole merkitystä, onko jotain tapahtunut, vaan sillä, miten siihen reagoidaan. Ihmiskunta on kehittymisensä kanssa jumissa, kunnes tämä energia on muunnettu, jokainen muuntanut sen sisimmässään. Tämä sisäinen työ vapauttaa jokaisessa huikean määrän energiaa käyttöön, mistä seuraa isoja etenemisiä ja oivalluksia. 

 

On hyvin uskottavia teorioita ja hyvin uskottavia reagointitapoja niihin. Mikään ei ole väärin. Ne, jotka vielä viljelevät kaikkea, mikä liittyy salaliittoihin, opettelevat teemaa ja aihetta. Kas, kun koko salaliitto ja sen aiheuttama tuho muuttuu, kunhan itse ymmärrätte, ettei sillä ole mitään muuta vaikutusta kuin kohentavaa ja positiivista. Koko voima tämän teeman ympärillä on täysin hyödytön sen jälkeen, kun oivallatte, ettei ole mitään teoriaa, jota miettisi. Miksi olisikaan enää, kun se menettää merkityksensä. Tuo kaikki kun perustuu pelkoon, eikä sellaista ole olemassa. 

 

Tässä joudumme pyytämään teiltä omassa päässänne tehtävää harjoitusta. Kuvittele aina, ettei mikään skenaario koskaan ole sinua vastaan, mitä tahansa tapahtuukin. 

 

Emme voi puuttua teidän vapaaseen tahtoonne oppia. Olette sitä itse pyytäneet, vaikka se ei muistissanne ole. Emme voi tehdä puolestanne asioita todistamalla asioita teille tai vakuuttamalla olemassaoloamme. Te itse haluatte osata raivata tienne siihen pisteeseen.

 

Edelleen huomaamme, että pelkorealmi on yksi hankalimmista. On niin uskottavaa ja loogista pelätä. Se, ettei katso maailmaa pelon kautta, on iso muutos, joka vaatii kokijalta paljon.

 

Me vakuutamme vielä kerran: ei ole mitään uhkaa. Ei ole mitään, mikä olisi uhkaksi tai vaaraksi. On vain katsojan perspektiivi. 

 

Me kunnioitamme syvästi teidän kasvuanne, emmekä tuomitse tai hoputa teitä. Te kaikki saatte rauhassa opiskella ja kokea. On tärkeää muistaa, ettei voi kokea salaliittoteeman hylkäämistä ja lakata pelkäämästä, jos niitä ei kukaan viljele tai pidä yllä. Me haluamme ojentaa mitalin niille sieluille, jotka tätä teemaa pitävät rohkeasti yllä aiheuttaen näennäistä pahaa ja tuhoa muille tekemällä valintoja, jotka ovat näennäisesti (huom. vain näennäisesti!) huonoksi planeetalle. Todellisuudessa kaikki on sataprosenttisesti vain eduksi ja ihmiskunnan ja planeetan hyväksi. Mitä paremmin kaikki sielut toteuttavat itseään, sitä nopeammin edistystä tapahtuu. Kumpikin puoli, vastaan sekä puolesta, on tärkeä osa ihmiskunnan kehitystä ilman minkäänlaista asetelmaa siitä, kumpi puoli on hyväksyttävämpi.

 

Älkää luulko, että me kukaan olemme hukassa teidän kanssanne. Emme ole. Planeetta ei myöskään ole hukassa kanssanne. 

Mittaamme energioitanne, olemme taustalla isossa roolissa täysin ilman huolta teidän tulevaisuudestanne. Olette jo voittajia. Kaikki tämä on hienosäätöä ja planeetta antaa myöden koko tälle skenaariolle. Planeetta ei ole heikko, se kestää tämän kaiken ja tulee toipumaan mitä parhaimmissa määrin. Planeetta tulee olemaan täysissä voimissaan koko matkan ajan, ja se on sitä nytkin, täysissä voimissaan. Jos säälitte planeettaa tai olette siitä huolissanne, väsytätte sillä vain itsenne ja toteutatte todellisuutta, jossa olisi aihetta olla luottamatta suureen suunnitelmaan, joka ei suinkaan ole heppoisesti tehty. Se ei edesauta mitään. 

 

Emme mekään katso teitä huolissamme, emme varoittele teitä. Olette upeita ja rohkeita, tiedätte mitä teette! Vielä kerran: tiedätte mitä teette. Ette sitä tunnista nyt inkarnaation aiheuttaman muistinmenetyksen vuoksi, mutta olette planeetalla, jotta vaeltaisitte pimeässä laaksossa ilman muistikuvaa, ilman kunnollista sielutietoisuutta. Se jos jokin on supersankarimainen ele. Olette sankareita, joka ikinen, ei vain jotkut, vaan jokainen planeetalla oleskelija. Kaikki tämä on huikeaa ja olemme ilossa mukana vahvasti. 

 

Suuri suunnitelma on tehty miljardien ja miljardien sielujen kanssa, suunnattoman ison joukon todella kehittyneitä olentoja, kuten entiteetit, enkelirealmit, oppaat, muut planeetat, tässä vain osan mainitaksemme. Luuletteko, että suuri suunnitelma jättäisi teidät pulaan? Mikään ei koskaan ole suunniteltu jättämään teitä pulaan. Ette vain muista sitä nyt.

 

Lähestymme teitä jatkossa aika ajoin.

 

Vallitseva tilanne on täysin suunnitelmien mukainen, koko planeetalla. 

Opetelkaa rauhassa.