Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Saatanan pelko, pahansilmänpoisto, pahan energian poisto, kiroukset, pahat henget, negatiiviset henget/asiat

 

Ihminen tarvitsee vielä luvan voidakseen hyvin, ja nämä ”poistot” saattavat sen luvan hetkellisesti antaa, joten hyvä olo saattaa seurata hetken aikaa. Energia kuitenkaan ei mene lepotilaan ennen kuin ihminen itse oppii, mikä siellä takana on. Ihmiset, jotka tilaavat ”kirouksien poistoja” tai ”pahojen henkien poistoja” tai ”pahojen silmien poistoja” eivät itse uskalla antaa itselleen lupaa olla pelkäämättä tai luottaa omaan kykyynsä sanoa omat rajat. He vielä tarvitsevat siihen laastarin. Tämä kaikki on pelkotasolta käsin tehtyä, ja kun se on tehty jonkun toisen toimesta, ei asia poistu. Ihminen on ottanut haasteen vastaan jo ennen inkarnoitumistaan. Joten sama pelkotason ongelman putkahtaa esiin myöhemmin, eri aiheessa tai samassa aiheessa. Nämä ”toimitsijat” jotka tätä ”pelastusta” tekevät, ovat pelkotason ylläpitäjiä omalla tavallaan ja se kuuluukin tähän ”haasteeseen”. Tästä on jokaisella oma tapansa herätä. Yksi on se, ettei tätä enää tueta ja se pakottaa sinut joko jäämään paikalleen tai käymään ison kriisin läpi itsesi kanssa. 

 

Tämä on siis pelkotason toimintaa ja sitä kautta asiaa ei ole vielä ratkaistu, vaikka se vakuuttavasti sinulle myydäänkin. Ratkaisu vaatii sen tosiasian, että ihminen itse antaa itselleen luvan voida hyvin ja olla pelkäämättä ja tämä vaatii sen, että sen pelon läpi kävellään ja huomataan, ettei mitään tapahtunutkaan. Käännytään sitä ”mustaa ja pimeää” kohti ja katsotaan sitä, mennään sen syliin ♥.

 

Jos näkijä/hoitaja/poistaja näkee ympärilläsi haitallisia olentoja tai haitallisia henkiä tai haitallista energiaa, on se näkijän/hoitajan/poistajan oma katsomuskanta, joka siinä puhuu ja valitettavasti tämä on erittäin yleistä. Jos joku sanoo sinulle, että on olevan voimia, joita ei kannata kohdata, se on hänen rajoittuneisuutensa, joka tulee ”kanavan” väliin. Ja uskokaa, että tätä sanovat hyvinkin itseään korkealla pitävät henkiset opastajat. Kollektiivisesti tämä on iso asia ja muutos on vielä alkulähteillä. Se juuri on se haaste, tämän ei kuulu olla helppo haaste. Tämä on ikään kuin trikki ja illuusio minkä ihmiset ovat valinneet selvitettäväkseen.

 

Kollektiivissa on vielä paljon pelkoa mikä tukee tätä ”poistamista” ja tätä perspektiiviä. Todellisuudessa mitään ei voi ”poistaa”. Väitetään myös, ettei ihmisellä ole itsellä kykyä ”poistaa”. No, tähän riittää pelkkä toteamus siitä että ”en usko pelkoon”. Ratkaisu on liian helppo, että siihen tartuttaisiin. Tämä toteamus ei poista mitään edelleenkään, se vaan muuttaa perspektiiviäsi ja käsitystäsi siitä mitä ”siellä on” ja se antaa sinulle rohkeutta kohdata se mitä ”siellä on”. Ei ole olemassa sellaista kuin ”vaarallinen”. On olemassa vain ihmisen oma käsitys tästä ”vaarasta” ja se voi olla asia mitä et uskalla katsoa itsessäsi. Kun uskallat sanoa itsellesi ”olen kaiken hyvän arvoinen ” (hyvällä tarkoitan kaikkea sitä mitä tässä dualistisessa maailmassa tarkoitetaan ja mitä se kunkin omalla kohdalla sitten on) ja kun uskallat sen sisäistää, tiedät ettei ole mitään mitä et voisi tai voisi uskaltaa kohdata. Kohtaat vain ne muistot, jotka sinulle vahvistavat sitä harhaa, missä et ole kaiken arvoinen.

 

Prosessi ei tapahdu hetkessä. Se että ”poistetaan” ympäriltä ”porukkaa”, henkiä, energiaa, pahoja silmiä, kirouksia, on vain teeskennelty toteamus ”kaikki on nyt hyvin” ja se ei kanna pitkälle. Se ei toimi enää ja te olette ruvenneet huomaamaan sen. Aikojen saatossa näihin on uskottu niin vahvasti että kollektiivisuus on vieläkin vahva. On paljon hyvin uskottavia tarinoita siitä, miksi tämä olisi ”totta”. Mutta ne ovat tarinoita, joissa jokainen, joka tarinassa on ollut mukana, on pelon kautta katsonut asioita, jotka ovat hyvinkin ihania asioita. Ja meidän on aika muuttaa se, meidän on aika poistua pelkotasolta. Se on pelottavaa. Mutta kaikilla on täysi oikeus elää ilman pelkoa.

 

Kaikilla on täysi oikeus sanoa ”ympärilläni saattaa olla asioita mutta haluan oppia niistä, haluan puhua niille, ne ovat tärkeitä oppaitani, haluan oppia pelkoni”, sen sijaan että pelkäämme, sen sijaan että ”poistelemme” niitä. Aina jos joku muu ”poistaa” jotakin se on tehotonta loppupeleissä. ”Poistettu” asia voi toki hetken olla ”hiljaa”, vuosiakin, mutta se energia mistä sinä olet suostunut sieluna itse läpikäytäväksi, on siellä. Se vain siirtyy, se etsii joko fyysisen tai tunnetason paikan sinussa, elämässäsi ja ilmentyy siinä. Et pääse pakoon sitä tosiasiaa, että sinun on uskallettava sanoa ”mitään pahaa ei tapahdu, kukaan ei jahtaa minua, mikään voima ei halua minulle pahaa, minulla on oikeus sanoa, ettei mitään pahaa tapahdu”.

 

Vaatii rohkeutta olla tuota mieltä, pelko on yksi voimakkain taso, ja jos joku hoitaja/parantaja/näkijä/poistaja sinulle vakuuttaa, että sinulla on ”negatiivista” ympärilläsi, on se hyvin voimakas vietti lähteä uskomaan tätä tahoa. Tämä taho sisimmässään haluaa kokea auttavansa ja saattaisi olla hukassa ilman tätä tunnetta. Nyt on aika auttajankin kokea se pelko. 

 

Älkää uskoko. Älkää enää jatkako sitä mikä meillä on poistumassa vahvasti. Ei ole olemassa ”sitten kun teen näin, ansaitsen hyvää/taivaspaikan/lepoa/suojaa/turvaa”. On olemassa vain se, että sinä ansaitset kaiken jo nyt. 

 

Kun sinulle myydään asiaa, mikä perustuu pelkoon, se ei toimi. Se ei ole pysyvä ratkaisu koskaan. Te olette valinnan edessä joka kerta kun lähdette mukaan pelkoon.

 

Tämä viesti ei ole pelottelua. Ei tapahdu mitään pahaa, vaikka lilluisit pelkotasolla vielä vuosia tai elämiä, silloin vaan elät pelon kautta ja sinua pelottaa moni asia. Ratkaiset tämän kyllä, jokainen omassa ihanassa tahdissaan.