Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuolema

 
Sielu valitsee kuolla eri tavoin: murha, itsemurha, vahinko, onnettomuus, petos, kidutus, rauhaisa sovinnollinen kuolema, eutanasia…
 
Sielu on tuottanut kuolemaa itse kaikin tavoin. Ei ole vain kolikon toista puolta. Sielu voi olla jossakin edellisessä inkarnaatiossaan tehnyt mitä raaimman murhan ja ajatella olemassa olevassa inkarnaatiossaan, ettei ikinä tekisi niin. Sielu kehittyy tekemistään ”virheistä” ja osaa sitten kokemuksen kautta valita toisin. Jos sielu osaa sanoa ja valita ”en ikinä tekisi niin”, on hän oppinut tämän valinnan tekemällä niin joskus.
 
Valintatilanne on energeettisesti jana, jossa on käyty molemmissa ääripäissä. Jos et koskaan tekisi itsemurhaa, olet todennäköisesti sen jo tehnyt, jotta osaat sitten valita kiperässäkin tilanteessa, ettet niin tekisi. Siitä huolimatta muistutan, ettei itsemurha suinkaan ole pelkkä pako tai heikon mielijohde. Se on tärkeää opettelua sielulle, ja sitä voi opetella kokenutkin sielu. Sanonta ”en koskaan tekisi” tai ”en koskaan tappaisi” on siis pätevä vain juuri siinä inkarnaatiossa, jossa niin ajattelet. Kuitenkin kuolemaa on joka puolella koko ajan, ja sielu on yhtä lailla kasvissa kuin madossakin (he tietävät, mihin ryhtyvät, kun syntyvät niin sanottuun lyhyeen, helposti kuolevaan inkarnaatioon), joten kaikki aiheuttavat kuolemaa ja liittyvät kuolemaan maan päällä jatkuvasti. 
 
Kuoleman kokemukset ovat tärkeitä ja niihin liittyy energeettiset jatkumot. Voit esimerkiksi tulla petetyksi ja tapetuksi, ja sitten jatkat tämän teeman selvittämistä muissa elämissä vähemmän aktiivisesti – eli ei sinänsä enää samanlaista kuolemaa, vaan petosteeman kanssa elämistä. 
 
Itsemurha on tärkeä kokemus. Siinä käydään läpi luovuttamista ja niin ikään elämän, tunteiden ja ahdingon säikähtämistä. Seuraavalla kerralla tätä teemaa tutkiessa voit olla yhtä kovassa paineessa ja ahdingossa, muttet valitse itsemurhaa vaihtoehtona. Olet siis kokeneempi teemassa, joka on hyvin tuskallinen. 
 
Saatat olla tehnyt itsemurhan pakon edessä, kuten tilanteessa, jossa sinua uhataan ja ainut pelastuksesi on hypätä kalliolta alas. Tämä on silloin eri teema.
 
Itsemurhan teema voi olla itsensä armahtaminen tai sietokyvyn pettäminen. Joka tapauksessa se on tärkeä kokemus sielulle. Monien uskomusten vastaisesti mikään kuolema ei suinkaan ole huonosti suunniteltu ennen inkarnaatiota. Kuolema on aina suunniteltu ja siihen liittyvät osapuolet ovat aina mukana suunnittelussa. Itsemurhan uhrin läheiset ovat tämän sopimuksen osapuolena teeman hyväksyneet ennen toteutuvaa inkarnaatiota, vaikka se sopimus unohtuukin maapallolla eläessä ja tapahtuma tuntuu hirvittävältä. 
 
Elämän aikana tilanteet voivat muuttua niin, että kuolema muuttuu, suunnitelma muuttuu, kuoleman ajankohta muuttuu tai suunniteltu kuolema jatkuu elämällä. 
 
Kuoleman aikajana alkaa usein sotaisasti ja selviytymistaisteluna. Olet tappanut ja tulet tapetuksi. Kun mennään kauemmas evoluutiossa, voi kyseessä olla eläin tai luonnonvoima. Jokaisella on kuolemia ääretön määrä ja jokainen sielu on aiheuttanut kuolemaa määrättömän määrän. Kuolema on luonnollinen jatkumo ja välttämätön. Se on portti uuteen mahdollisuuteen ja sielun tapa mennä verhon toiselle puolelle. Tärkeä jatkumo inkarnaation muiden teemojen kanssa. 
 
Näitä teemoja voi tutkia tutkituttamalla esimerkiksi meediolla aktiivisena olevat entiset elämänsä (aktiivisuus riippuu elämänvaiheesta).
 
Raaka tai epäoikeudenmukainen kuolema, esimerkiksi elävältä haudattu tai lapsen raaka murha, ovat esimerkkejä siitä, miten voimakkaasti ne jättävät jälkensä seuraaviin elämiin. Tämäkin on kuitenkin suunniteltua. Saatat esimerkiksi kammoksua ahtaita paikkoja tietystä syystä tai korkeita paikkoja johtuen muistosta, joka on niin kaukainen, ettet ymmärrä sitä. Tämän vuoksi on hyvä olla itselleen armollinen ja ymmärtää, että jotkut entisten elämien kuolemista aiheutuvat pelot saattavat tieten tahtoen ohjata sinua elämässäsi. Ne kertovat suuntaa, ja silloin näitä pelkoja on hyvä kuunnella kohtaamatta niitä pakotetusti. Jos olet tilanteessa, jossa koet joutuvasi kohtaamaan pelot, paras mahdollinen skenaario voi olla se, että uskallat sanoa ei. Tämä voi olla ensimmäinen askel epäoikeudenmukaisen kuoleman energian paranemisessa lepotilaan. 
 
Toisinaan voi olla tuotteliasta kohdata pelot ja kammot, tosin vain halutessa. Voi olla, ettei pelon kohtaamisesta ole mitään hyötyä, jos se on niin sanottu ohjaava pelko. Tämäkin on selvitettävissä meedion kautta. 
 
Voi olla tilanteita, joihin sinun on hyvä olla menemättä. Silloin kuoleman aiheuttama fobia tai kammo on hyödyllinen ja lisää ylitsekävelemisenergiaa ja hankaloittaa tai pidentää matkaa, jos tämä pakon voimalla kohdataan. Joskus paras vaihtoehto on sanoa hyvästit pelolle ja olla kohtaamatta sitä – joskus taas on paras kohdata se. Tässä kohtaa on hyvä miettiä omat tuntemukset sekä sitä, onko aiheeseen ulkoisia paineita. Joskus voi olla, että pelon kohtaamisesta luvataan vapautta tai henkistä edistymistä, ja se saattaa luoda paineen selvittää asia omaa intuitiota kuuntelematta. 
 
Kaikki ovat omanlaisiaan, ja kun ihmiskunnalle avautuu näkijöiden ja meedioiden maailma ja se normalisoituu, tätä voimaa voi käyttää hyödykseen arkielämässä.
 
Kuolema itsessään miten tahansa toteutettuna on kaunis siirtymä verhon toiselle puolelle. Kuolema on yksi kammotuimmista aiheista maan päällä, täysin turhaan.
 
Et voi välttää kuolemaa etkä voi välttää suunniteltua opetusta: ­­­­­olet sen itse suunnitellut apujoukkojen kera.