Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Korona (Thetan) 

 

Jo jonkin aikaa on ollut valloilla suotuisa energia koskien ihmisten mahdollista vetäytymistä. Vanhasta vetäydytään pois, jotta tulee tilaa uudelle. Korona on ikään kuin piste I:n päälle. Ihmiset, jotka käyvät ylikierroksilla, pakotetaan vetäytymään ja pysähtymään. Perheet, jotka käyvät ylikierroksilla, pakotetaan vetäytymään, ottamaan etäisyyttä suorituskeskeisyydestä. Asiat, jotka eivät toimi enää sellaisenaan, joutuvat muuttumaan. Toiminnat joutuvat uudistumaan. Ihmiset myös huomaavat, ettei some, viihde ja vetäytyminen ole vaarallista. Tehdään asioiden kanssa sovinto, jota oravanpyörä on estänyt tekemästä. Joillekin tämä kaikki on helppoa: jotkut eivät tarvitse paljon muutosta elämäänsä. Joillekin tämä on suuri muutos. 

Ne, jotka ovat irtautuneet salaliittoteorioista ja irtautuneet ajatuksesta, että mikään tilanne olisi meitä vastaan, luottavat muutokseen ja tietävät tämän olevat kaikkien parhaaksi. Ne, jotka ovat varautuneita ja huolestuneita eivätkä luota maailmankulkuun tai suunnitelmaan, saattavat kokea erittäin hankalia aikoja. 

Kun sinulta otetaan jotain pois, jää tilaa uudelle, paremmalle. Tällaiset ajat tekevät aina tilaa vaihtoehdoille ja uudelle.

Niin sanotun oravanpyörän pysäyttäminen on hyödyllistä maanlaajuisesti. Tullaan huomaamaan, missä mennään vikaan ja mikä toimii. 

Tilanne on monille helpotus, ikään kuin kutsumus. Tällaiset ihmiset ovat jo alun perin vastustaneet asioita, jotka eivät heidän kohdallaan toimi.

Tämä aikakausi on mahdollisuus. Älä pakota itseäsi olemaan pelkäämättä, älä pakota hymyä. Ota vastaan kaikki tunteet sallien ne niin kuin ne olisivat suojelusta tarvitsevia synkkiä pilviä, jotka valitsevat sinun kehosi olemassaololleen pyytäen vain läpikulkulupaa. Negatiivisuus auttaa meitä valitsemaan seuraavalla kerralla toisin. Ei siis tarvita väkinäisiä toimia nousta kaikesta pois. 

Kunnioita suunnitelmaa ja elä rauhassa. Pelkoa ei voi kohdata ilman tilannetta, jossa pelkoa syntyy. Voit silloin valita, kumpi on mukavampaa, pelossa oleminen vai huolettomuus. Pelko on niin monen tuhannen vuoden juurruttama, että tarvitaan isoja tilanteita sen voittamiseen. Valinta on sinun. Mutta valinnanvapaus tulee heittäytymällä ensin siihen mitä et tunne, ei välttämällä sitä. 

Koronan vaikutukset tulevat olemaan mitä suurimmat mitä positiivisimmissa mielin. 

Aikakausi, jota elämme, edellyttää ennen kaikkea maailmanlaajuista pysähtymistä, jokaisen elämässä jollakin tasolla. 

Ihmisten lyöttäytyvät yhteen ja valitsevat parhaita vaihtoehtoja. Äänet, jotka eivät ennen tulleet kuuluviin, tulevat nyt esiin. 

Pahimman pysähtymisen jälkeen on hyvin tärkeää pitää yllä ja toteuttaa löytämiään asioita, toteamiaan asioita. Ei unohdeta niitä sitten, kun kaikki on taas niin kuin ennenkin. 

Jos pysähtyminen ahdistaa, rakenna itsellesi sellainen elämän skenaario, ettei se enää tällaisessa tilanteessa ahdista. Tällaisia maapallolla tulee jatkossakin, vähemmällä voimakkuudella, riippuen kuinka vahvasti ja vakavasti ihmiskunta lähtee rakentamaan maailmaa kollektiivisesti oikeaan suuntaan.

Olemme yhtä maapallon kanssa, ja kaikki heijastuu sitä kautta. Ihme nimeltä Planeetta Maa ei suinkaan koskaan yritä tuhota meitä, vaan tekee kaikkensa vahvistaakseen ihmiskuntaa. Se voi toisinaan tarkoittaa epämukavuusalueella olemista. Vielä kerran muistakaa, että pelko ei häviä leikkimällä, ettei sitä ole, vaan tutustumalla siihen omassa kehossa, tunnetasolla, ja sitä kautta huomaamalla ja toteamalla syvällisesti, ettei sitä tosiaan ole olemassa. Pelon vaihtoehtona näytetään lapsenomaista huolettomuutta, ikään kuin vapaata olemista. Se voi tuntua olevan liikaa, mutta se tie on hyvä uskaltaa valita. Et ole huonompi ihminen tai sielu, vaikka olet huoleton, peloton. Pelko ei häviä ihmiskunnasta kuin tietämällä ja tutustumalla siihen, mitä se on – eli pelkäämällä. Tulee hetki, kun et jaksa enää pelätä. Ihmiskunnalla ei ole uhkia, ihmiskunnalla on vain mahdollisuuksia. 

Kaikkiin epidemioihin liittyy dilemma, joka yltää koko ihmiskunnan ylle: toistuvasti pelätään kuolemaa, tulkitaan kuolema vaaraksi tai syytetään maapallolla olevaa tilannetta, ja sanotaan jopa, ettei kuolemaa saisi tulla. Jokainen sielu on kuitenkin tietoinen lähdöstään aina. Lähtö ei koskaan ole vahinko tai suunnittelematon. Äkkinäinen se voi olla, muttei väärin. Sielut käyttävät tällaisia tilanteita kuolemiseen, jos heidän on aika lähteä, ja sitä kautta edesauttavat niin ikään tilanteen vakavasti otettavuutta, mikä suuntaa huomion asiaan, jota kuuluukin huomioida. Kuolema ruokkii maapallolla pelkoa ja siten edesauttaa pelon tutkimista ja kuoleman hyväksymistä. Sielu, joka haluaa tutkia kuoleman aiheuttamaa teemaa ihmisenä maan päällä, saattaa olla tilanteessa, jossa kuolemaa on paljon. 

Ihmiskunnan yhdistyminen ja lähentyminen yhdistettynä eristäytymiseen on tärkeä oppi. On hyvä tiedostaa, miten tärkeää on eristäytyä toisinaan ja miten tärkeää on pysähtyä. 

 

On myös tärkeää, että erilaiset järjestelmät huomaavat heikkoutensa ja vahvuutensa ja oppivat. Firmat, järjestelmät, yhtiöt. On hyvä huomata, että luonnonvoimien edessä olemme täysin avuttomia. Tee siis asiat rehellisesti, hyvin ja parhain päin, jotta vaikutukset tällaisessa tilanteessa ovat tilanne tilanteelta pienemmät. Ihmisläheisyys, myötätunto, oikein tekeminen, ahneettomuus ovat mietittäviä asioita ja energioita, joita on hyvä muistaa viljellä. Tällaiset tilanteet muistuttavat ihmistä, että kovuus, kilpaileminen, välinpitämättömyys ja raha eivät riitä pitämään yllä yhteiskuntaa, joka edistyy ihmiskunnan avulla. 

Kaikki muutokset, jotka havaitset hyväksi, ovat hyväksi. Kriisin silmä on usein myös totuuden silmä. Ihmiset kokevat ja näkevät reagointitavan, joka ilmenee kriisin seurauksena, ja jokainen henkilökohtaisesti päättää, hyväksyykö reagointitavan, ja päättää sitten olla ottamatta tällaista instituutiota henkilökohtaiseen elämäänsä tai antaa sen olla vaikuttamatta siihen. 

Hysteria nousee usein voimakkaimmin sieluilla ihmisenä maan päällä silloin, kun sielu on tutkimassa hysterian merkitystä ja toteamassa sen toimimattomuuden. Hysteria kumpuaa kontrollin irrottamisen pelosta ja luottamuksen puutteesta. Ilman luottamusta elämänkulkuun on sielun raskaampi kulkea maan päällä. Hysteria kumpuaa pelosta, että joku tai jokin jossakin on uhka, ja se ruokkii itsensä helposti täyteen myrskyyn. Hysteriasta on kuitenkin hyötyä silloin, kun jokin asia tarvitsee sinun täydellisen huomiosi, jotta oppisit siitä. 

 

Ihmiskunta tarvitsee sysäyksiä oikeaan suuntaan silloin, kun ihmiskunta ei niitä vapaaehtoisesti tee. Tällaiset historialliset sysäykset johtavat ihmiskuntaa oikeaan suuntaan ikään kuin pakotetusti. 

Tämä kokonaisuus tilanteena on myös harjoittelua siihen, kun ihmiskunnassa asiat muuttuvat niin sanotusti isolla rattaalla. Näitä isoja tilanteita tulee, ja se on sitä helpompaa, mitä enemmän luotat elämän kulkuun, sielun suunnitelmaan ja uhkattomuuteen. 

Jokaisen vastuulla on tehdä tutkimusretkiä itseensä ja sitä kautta valintoja. 

He, jotka osaavat olla tällaisissa tilanteissa pelottomia ja luottavaisia, voivat ottaa nämä tilanteet mukavina pikku testeinä itselleen. He toimivat majakkana muille.