Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kirousten ja pahojen henkien takana olevia todellisia syitä

(Kanavoitu pieneltä joukolta Venuksesta olevia ikään kuin maailmankaikkeuden tuomareita.) 

 

On kautta aikojen ollut niin, että tietynlainen käytös on hyväksyttyä ja tietynlainen ei. Teini-ikäisen vihan tai vastustuksen purkaus voi olla tunnemaailmaa sen enempää tietävälle vanhemmalle pelottava tapahtuma, ja maissa, joissa vahvasti uskotaan kirouksiin tai pahoihin henkiin, on yleistä ottaa yhteyttä manaajaan tai poppamieheen. Jos ihminen, jota manataan, on sisimmässään miellyttämisenhaluinen tai haluaa vain kaiken olevan ohi ja toimii tilanteessa niin kuin hänen odotetaan toimivan, kyseessä on silloin suuri teatteri, johon osallistuu koko seurue. 

 

Vastoinkäymiset ja pettymykset usein aiheuttavat ihmisessä luulon, että hänessä on kirouksen kaltaista toimintaa, sen sijaan, että hän luottaisi elämään ja sen tuomiin muutoksiin. On hyvin yleistä, että kun asia ei ole normin rajoissa, siitä syytetään paholaista, huonoa onnea, kirousta tai pahaa henkeä. Tilanteen vahvuus vaihtelee maittain ja uskonnottain, mutta tätä on havaittavissa suurimmassa osassa maapalloa jo perustuen siihen, että moni sielu on inkarnoitunut aiemmin eri elämiin ja sitä kautta oppii tätäkin teemaa. Teeman viimeinen oppi on huomata, ettei mitään pahaa ole, eikä mikään, mitä tapahtuu, ole sinua vastaan. Tämä on myös perspektiivikysymys, ja jos ympärillä valtaosa näkee asian negatiivisena, todennäköisesti sinäkin näet, ellet ole kajonnut tunnetasoosi tai kohdannut pelkojasi ja varjojasi. Tämä koko toiminta on varjojen pelkäämistä ja varjojen karttamista.

 

Tämä sama teema voi osoittautua myös ei-niin-näkyvästi esimerkiksi valoon pyrkimisellä, negatiivisten ajatusten välttämisellä. Sanottakoon vielä, että kun negatiiviset ajatukset ja pimeys itsessä on tutkittu ja kohdattu, on luonnollisesti hyvä valita positiivisuus ja valoisuus, mutta tämä tulee eteen automaattisesti – mitään ei enää tarvitse paeta, kaikki on nähty itsessä. 

 

Vuosituhansien ajan on valtaa väärin pitävät saaneet päättää, milloin ihminen on noita, milloin riivattu. Ihmisen on siis hyvä oppia omat rajansa, oma tahtonsa ja oma mielensä. Silloin muut eivät pääse vaikuttamaan itseen omilla perspektiiveillään. On hyvä uskaltaa sanoa ei ja opettaa se lapsillekin, opettaa, että asioista saa olla eri mieltä ja että auktoriteettihahmo voi olla väärässä. 

 

Erilaiset näyt, jotka kuvastavat demonia, tai istunnot, joissa tapahtuu asioita, ovat perspektiivin huijaamia. Sama tilanne eri perspektiivistä voi olla mielenkiintoinen ja kannustava. Pelote tai pelko tuo asioihin aina oman perspektiivinsä. Tämä ei ole ihmiskunnalle helppo asia, mutta on muutoksen aika. Se tulee yksilötasolla ja hitaasti. Onnettomuus eri perspektiivistä katsottuna ei ole enää onnettomuus, vaan tukitoiminto oppailta ja henkimaailmasta. Ihminen tietää tämän ennen inkarnoitumistaan, muttei muista sitä planeetalla ollessaan. Muisti täytyy löytää vaikeimman kautta takaisin eli oman pään sopukoiden ja uskomusten muuttamisella.

 

Gurujen ja henkisten auktoriteettien sokea seuraaminen on monissa maissa ongelma, jota sielut parhaillaan muuttavat henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti. Tiedätte kaikki lukuisia rikoksia ihmisyyttä vastaan uskonnon, muun lahkolaisuuden tai heimolaisuuden nimissä. Usein on niin, että opettaja tai auktoriteetti luulee aidosti auttavansa ja käy omaa oppimistietään läpi, joskus kyseessä on raha, valta tai muu sen kaltainen houkute. Ihmisrodun taipuvuus muutosvastaisuuteen ja perinteiden ylläpitämiseen vaikuttaa olennaisesti koko teemaan. Kun osaamme luottaa elämän kantovoimaan emmekä pelkää muutosta, on teema hyvässä selvittelyssä. 

 

Kun itse elää pelkomaailmassa, on hyvin loogista yrittää auttaa kanssakulkijoita rauhaan ja yrittää toisen ihmisen kautta heijastaa omaa perspektiiviään. Tarvitaan muita ylläpitämään tämän kaltaista näytöstä.

 

Edelleen muistutamme, että myös tämä on suunniteltua. Ihmiskunta etenee ihan suunnitelmien mukaan. Ei voi nousta pelkouskomuksesta pois, jos ei siihen ensin tarjota erilaisia skenaarioita. Kaikki on siis suunniteltua. On tarkoitus, että tässä teemassa olevat miljoonat skenaariot jäävät niin sanotusti työttömiksi. Näin skenaarioita ylläpitävät entiteetit voivat vapautua muihin tehtäviin. 

 

Tätä voi opetella harjoittelemalla katsomaan asioita, jotka tuntuvat epämiellyttäviltä tai pelottavilta, toisesta perspektiivistä. Otetaan esimerkkinä elokuva: katsojaa viedään haluttuun suuntaan lisäämällä musiikkia ja kertomalla, mikä perspektiivi elokuvassa on. Sama tilanne toisesta perspektiivistä ja toisella tunnelmalla ja musiikilla on aivan eri kokemus. 


Liikkuvat esineet ja yölliset vieraat ja muu sen kaltainen toiminta tarkoittaa poikkeuksetta positiivista lähestymistä olennoilta, jotka koittavat ottaa yhteyttä. Joillakin niistä on huumorintajua, ja se saattaa negatiivisessa perspektiivissä näyttää kiusanteolta. Kun katsot asiaa ilman pelkoa, saatat saada kiinni tästä kommunikoinnista. Usein kommunikointi avataan henkilön tai henkilöiden kanssa, joilla on siihen lahja, uskoivat he itse siihen tai eivät. Usein käy niin, että kommunikointi tulkitaan pelon läpi ja kutsutaan kenties apua taholta, jolla on jo lahja avata tapahtumaa. Harmillisen usein kuitenkin taho komppaa avun pyytäjää ja koko tilanne tulkitaan negatiiviseksi häirinnäksi, ja usein häiriköijä poistetaan kuvioista. Tämä kaikki kuitenkin esiintyy sitten jatkossa jotakin muuta kautta. Yhteydenottaja toteaa, ettei kohde ole vielä valmis kaikkeen, ja jatkaa niin sanotusti hellävaraisempaa yhteydenottoa esimerkiksi unessa.

 

Kunkin kohdalla on paljon tahoja, jotka haluavat auttaa ja kommunikoida. Kun perspektiivi on oikea, yhteistyö voi alkaa. Kun perspektiivi on enemmistöllä kollektiivisesti oikea, voidaan näyttäytyä tahoilta, joita ei kenties uskottu olevan olemassakaan. 

 

Yhteistyöterveisin, venuslainen joukko