Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Karma

 

Valosta ja karmasta puhuminen voi olla negatiivisen perspektiivin ja pelkotason ylläpitämistä ja levittämistä. Karmaa koskevia harhaluuloja on havaittu maapallolla. 

 

Karma on tehtävä, jonka sielu on sitoutunut ratkaisemaan. Se ei ole rangaistus tai pelote. Se on tehtävä, jonka sielu on halunnut teemakseen ratkaista. Ihmiskunnalla ei ole karmallista velkaa eikä sieluilla ole karmallista velkaa. Mistään velasta ei ole kyse eikä takaisin maksamisesta. Jos koet olevasi velkaa, voit kysyä itseltäsi, mikä kolkka sisimmässäsi pienentää sinut kaikkeudesta velkaa olevaksi, mikä harhaluulo sisimmässäsi antaa sinun kokea itsestäsi, ettet kelpaa sellaisenaan, ennen kuin olet maksanut ”velkasi”. 

 

Kyse on valinnoista ja tehtävien ratkaisusta, teeman opettelemisesta ja vapaaehtoisesta osallistumisesta asiaan, joka koskettaa henkilökohtaista sielun matkaa. Valoon pyrkiminen kertoo siitä, ettei henkilö koe olevansa valon arvoinen ilman pyrkimistä. Kun sielun yksi tehtävä maapallolla on huomata pyrkimyksensä toimimattomuus, on pyrkiminen siis hetkellinen (maapallon ajassa jopa satoja elämiä kestävä) vaihe, joka lopulta todetaan toimimattomaksi. 

 

Karmalla uhkaaminen tai pelottelu on tietämättömyyttä karman syvemmästä merkityksestä. Karman sijaan voitaisiin puhua omavalintaisen tehtävän ratkaisemisesta ja sielun teemojen saavuttamisesta ratkaistun tilaan, tasapainoon. Tekemisten varominen karman vuoksi on tarpeetonta: Maa-planeetallamme on ihan omat sääntönsä ja harhansa, joten pelon tai pelotteen takia tekemätön teko johtaa joka tapauksessa havaintoon, joka sallii tekemättömän tehdyksi. On tekoja, joihin liittyy pakkomielle, ja tekoja, joihin liittyy pelko. Tehdyt asiat voivat olla eritasoisia toimintoja, ja jokaisella oma inkarnaation suunnitelma liittyy tähän. Myös se, että karmaa pelätään, liittyy suunnitelmaan.

 

Karma on toisinaan ihmiskunnassa synonyymi synnille. Emme siis ole päässeet ajatuksesta ”rankaisu ja rangaistava teko”. Maapallon ulkopuolella kukaan ei odota rankaisemista, kukaan ei odota, että joudut niin sanotusti tilille tekosistasi. Teet itse korjauksen tilanteeseen, joka ei mielestäsi mennyt oikein tai joka seuraamuksista et ollut tietoinen. Olet itse se, joka haluaa ratkaista tehtävän energiatasolla käyttäen hyväkseen planeettamme mahdollisuutta inkarnoitua. Voi olla, että koet itse tunnetilat, joita satuttamasi ihmiset ovat kokeneet, ja päätät itse haluta saattaa asian tasapainoon. 

 

Emme voi välttyä satuttamasta toisia – se tapahtuu niin kuin on suunniteltu. Sinulla on tähän oppaat ja tieto saatavilla viimeistään poistuessasi maapallolta, ehkä palataksesi kohta takaisin. Maapallolla oleva dualismi ei ole tarkoitettu pelotteeksi tai arvostelun tai tuomitsemisen kohteeksi. Se on loistava oppimiskenttä, joka vie ihmiskuntaa eteenpäin ja muuttaa planeettamme koko tarkoitusta ja tarkoitusperää. Jokainen sielu tietää, missä on menossa, ja planeetallemme inkarnoituneena saa tietoa itselleen kuuntelemalla ja opiskelemalla itseään ja elämää ympärillään. Et voi tutustua niin sanottuun väärintekoon ennen kuin olet niin tehnyt, jos et tässä elämässä, niin muussa. 

 

Väärinteko / karmallinen teko pitää sisällään tabuja, ja jokainen meistä kantaa jonkinlaista ”väärinteon” viittaa, oli se sitten kuinka hyvin tahansa kiedottuna pyhimyksen viitan alle. Tämä ei ole aihe, josta on syytä sielun olla huolissaan. On absurdia ajatella, että olemme vain valoa ja ”hyviä”. Jos näyttäisimme täältä maapallon verhon ulkopuolelta elämänne niin sanotut ”väärinteot”, yllättyisitte, miten paljon kaikki vaikuttaa kaikkeen ja miten paljon voi olla ”väärintekoja” pelkässä hyvyyden tarkoituksessa. Ette siis voi estää tätä kaikkea tapahtumasta. Jokainen sielu voi opetella kunnioittamaan jokaisen toisen polkua ja ymmärtää, että kyse on isommasta suunnitelmasta. 

 

Ei siis ole olemassa ”väärää” tai ”huonoa karmaa”, ei ”pimeyttä” eikä ”pahaa”. On vain pelikenttä, jossa jokainen tekee tehtävänsä mukaista suunnitelmaa ja elää sen mukaan niin kuin parhaaksi näkee ja intuitio opastaa. On kyse energioista ja siitä, millainen energia sinua miellyttää. Se voi olla rauhanomainen tai sotaisia, kumpikin oikein, kumpaakin tarviten. Kumpikaan ei kerää karmaa tai pienennä karmaa. Kumpikin energia on henkilökohtainen matka ja henkilökohtainen oppimiskenttä, tehtävän ja teeman elämistä. 

 

Saattaa usein kuulostaa siltä että ”pahantekijä” on kokemattomampi sielu ja ”hyväntekijä” on vanhempi sielu. Tämä on kyvyttömyyttä nähdä kokonaisuus. Maapallon suurimmat ”pahantekijät” eivät suinkaan ole aina olleet ”nuoria sieluja”, vaan mitä korkeimpia sieluja ja oppaita. Tietämättömyydellä ei ole mitään tekemistä silloin, kun tarvitaan sielu, joka osaa ohjata maapalloa oikeaan suuntaan tekemällä niin sanotusti ”suurta pahaa” ihmiskunnalle. Ja muistutetaan vielä, että kukaan ei joudu ”pahantekijän” uhriksi ilman sielun täyttä suostumusta inkarnaation haasteeseen. 

 

”Takaisin maksaminen” on myös aihe, joka on harhaisesti käännetty uskonnolliseen ”synninteon hyvitykseen”. Sielun toiminnasta ja sielun sopimuksesta riippuen jotkut käyvät tekemässä yhden suuren ”tuhon”, eivätkä koskaan enää palaa ”maksamaan takaisin”. Tämä on kaikki tehty suunnitelmallisesti. On tapauksia, joissa sankarillisen rohkea sielu on ollut halukas vapaaehtoisesti sukeltamaan maapallon energioihin, ja tekee sitten jotakin suurta ”tuhoa” jättäen ilmoille mitä kauheimmat muistot ja maineen. Tämä katsotaan silloin yhdeksi puuttumiseksi maapallon kulkuun, joka on tarpeellinen ja suunniteltu. Tätä ei usein saa aikaiseksi kuin vahva ja kokenut sielu, joka on kenties jo maapallon inkarnaatiokierteestä täysin poistunut ja palannut nyt kerran tekemään työn, joka on tehtävä. 

 

Tuomitsevuus ja karmallisuus ovat harhaisia perspektiivejä suhtautua maapallon asioihin. 

 

Luottakaa suunnitelmaan ja luottakaa korkeimpaan minään. Se on jokaisella, ja se toimii juuri niin kuin pitääkin.