Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MALWINE

Intuitiivinen energiatason näkijä

Pienestä asti kanssakäyminen ihmisten kanssa on ollut minulle vähän vaikeaa. En koskaan ymmärtänyt sitä ristiriitaa, kun ihmisille piti olla tietynlainen ja ihmiset eivät nähneet sitä, mitä minä näin. 

Tajusin elämän myötä, että en uskalla olla oma itseni, joten elin vuosia luulossa, että minussa on jotakin vikaa.

Koin monesti, etten koe asioita samalla tavalla kuin muut. 

Kuitenkin minulla oli onni ystävystyä ihmisen kanssa, joka kannusti minua käyttämään näkemistäni. Joten harjoittelin kovasti, jotta opin tunnistamaan itsessäni tapahtuvia asioita muihin ihmisiin liittyen ja opin tunnistamaan ne kuvat ja kaavat, joita ihmisistä nousee minulle. Yhden ihmisen suhtautuminen minuun teki ihmeitä ja sisälläni alkoi kasvamaan luottamus siihen, että siitä mitä näen, voi olla monille paljon hyötyä. Että jotkut haluavat kuulla mitä minä näen ja ottavat sen vastaan ja käyttävät sitä informaationa itsensä eheyttämiseen ja parantamiseen.

Elokuussa 2017 koitti aika, jolloin en enää voinut kävellä karkuun lahjaani, vaan otin sen käyttööni virallisesti ja tulin "ulos kaapista". Aloin tekemään sitä, mikä on minulle luontaisinta.

Tie on ollut myös tuskallinen, koska se, että pystyin ottamaan lahjani täysin käyttööni, tarkoitti sitä, että olin sitä ennen joutunut tekemään traumojeni ja oman itseni puhdistamista ja itseni tuntemista täysin, karikkoineen ja helpotuksineen. 

Tie on myös tuonut ympärilleni ihmisiä, jotka ovat kulkeneet rinnallani, kannustaneet, tukeneet ja nähneet tämän lahjan arvon, ennen kuin itsekään luotin ja uskalsin ottaa sen käyttööni.

Toivon, että lahjallani voisin nopeuttaa prosessiasi itsetuntemukseen, itsensä rakastamiseen, aitouteen ja eheytymiseen.

 


  

MALWINEN SUOSITTELEMIA LINKKEJÄ

 

Hoitola Valokaste

Tommy Hellsten

Jeff Foster

Ask Angels - Birkan Tore

Marja Silvolan YouTube-kanava - videoita tunnetyöskentelystä ja ohjattuja harjoituksia

 

Tässä yksi Aurinkotien videoista, jonka sanoman Malwine allekirjoittaa: