Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KOKEMUKSIA

Otteita asiakkaiden palautteista

 

"Malwine kyllä osaa ja tietää. Luenta oli mieletön ja Malwine on kyllä uskomattoman lämpimän oloinen ihminen. Uskon, että tästä on minulle iso apu." - Lucia 41v.

 

"Ihmettelen kovasti miten en ole ymmärtänyt tätä ilmiselvää asiaa. Olen vain tuijottanut fyysiseen vaivaan ja ajatellut mennä tutkituttamaan vaivaani jollain ekspertillä kun olen luullut, että jospa minulla on joku fysiologinen vaiva, vaikkapa synnynnäinen. Olen superonnellinen tästä kompassista minkä olen saanut avukseni! Kiitos!" - Elina 38v.

 

"Olen käynyt Malwinen luona kanavoinnissa useamman kerran. Hän on nähnyt syyt, mistä tietyt fyysiset oireet johtuvat. Tämän avulla olen päässyt käsittelemään mm. lapsuusajan asioita ja saanut myös paremman ymmärryksen miksi tällä hetkellä noudatan tiettyjä toimintatapoja, mm. ihmissuhteissa. Malwinen 

avulla olen päässyt eteenpäin ja saanut otettua oman elämäni taas haltuuni. 

Tapaamisen jälkeen olo on aina rauhallinen, positiivinen, kevyt ja huoleton. Olen saanut luennasta paljon tsemppiä elämäni käännekohdissa. Uskoa, toivoa ja luottoa omaan itseeni. Kiitos Malwine." - Siiri, 35v.

 

"Kun luin ensimmäisen kerran Malwinen vastauksen minulle, purskahdin vapauttavaan itkuun. En hysteeriseen itkuun vaan järkytyksen ja helpotuksen sekaiseen itkuun, joka johtui siitä että sekunnin murto-osassa koin tulleeni nähdyksi ja kuulluksi, ja kuulluksi oikein. Ja oikein vielä sillä saralla, jossa en itsekään itseäni ymmärtänyt. Malwinen näkemä lyhyt tilanne katsaus oli oikein valaiseva ja lohdullinen, sekä sisälsi minulle oikeaa tietoa ja myös keinoja auttaa itseäni. Vastaus tuli nopeasti ja oli lyhyessä helposti omaksuttavassa muodossa. Olen todella kiitollinen että on tällainen mahdollisuus saada apua oman elämänsä ongelmatilanteisiin, solmukohtiin tai tilanteisiin joihin ei itse tunnu löytävän apua." - Anne, 47v. 

  

"Olen ollut ihan äimän käkenä tästä Malwinen kyvystä nähdä ongelmien tai vaivojen alkusyy. Ongelma voi olla omassa kehossa tai jossain ympäristössä, rakenteissa, ihmissuhteissa... Mutta niillä on aina alkusyynsä henkisellä tasolla ja sen Malwine löytää. Usein ensimmäinen reaktio Malwinen lähettämään vastaukseen on iso itku. Joku asia, joka on ollut vain alitajuisesti tiedossa, nousee pintaan. Kun sen tajuaa, ja tajuaa miten iso ja tärkeä ja usein kipeä asia on ollut piilossa sisälläni, sitä itkee surusta ja helpotuksesta! Ja sitten tietää, että pääsee hoitamaan tuota asiaa. Voimalauseet ovat olleet tässä hyvänä apuna." - Marja, 46v.
 
 
"Olen superkiitollinen, että olet olemassa Malwine ! Tulevat elämän haasteet ei pelota, kun tiedän, että saan sinulta luennan jos jotain sattuu, enkä mene harhareiteille etsiessäni ratkaisuja haasteisiin vääristä paikoista." - Elina, 29v.
 
 
"Oli ihanaa kun Malwine luki poikani energiat, sain niin huojentavaa tietoa. Olen ollut ihan turhaan huolissani hänestä ja siitä, miten hän tulee pärjäämään elämässä. Nyt ymmärrän paljon paremmin, millainen hän on ja mitä täällä tekemässä. Poikanikin myhäili tyytyväisenä, kun luki kuvausta itsestään. Huomasi, miten hänen itsetuntonsa koheni oikein roppakaupalla. Kiitos!" - Pia, 44v.
 
 
"Etäluentasi tarkkuus oli ihmeellistä, kysymäni asia oli vain pieni osanen kaikkea muuta. Sitä mitä kerroit, en ollut osannut edes ajatella. Osaa siihen kuuluvaa olin vähän miettinyt ja tuntui, että näinkö palaset alkavat loksahdella kohdilleen. Saisinko itseäni pikkuhiljaa valmiimmaksi omannäköisempään elämääni, jota tahdon kulkea omana itsenäni. Ilman, että olisin riippuvainen muiden näkökannoista. Vihdoin uskaltaisin rakastaa itseäni ja sitä kautta muita. Pitää itseäni arvossa. Kiitos Malwine ! Tuntuu että raotit ovea, mitä en ollut älynnyt edes yrittää availla." - Katja, 45v.
 
 

”Luettiin vastauksesi meille molemmille eilen illalla tulomatkalla Helsingistä ja yllätyimme kuinka paljon meidän molempien tulkinnat olivat tosia ja puhuttelevia. Löysimme viitteet lapsuuteen ja tähän hetkeen. Se ettet tiedä, mitä kaikkea meille on jo kahdestaankin parin vuoden aikana käynyt ja vieläpä aikana ennen sitä, niin olimme kyllä ihmeissämme! Ja paljon saimme oivalluksia, itseasiassa huomasimme, että juuri kuvailemasi asiat olivat alkaneet herätä tässä lähiaikoina vahvemmin ja niitä oli jo noussut esiin. Nyt jotenkin puhuttiin ääneen siitä, mikä oli jo mielessä noussut hieman tietoisuuteen. Kiitos tulkinnoista, me ollaan myöhemminkin sun asiakkaita <3” - Linda ja Juhani 

 

"Se minun haavani johon pyysin pikaluentaa, niin kolme päivää ehdin sitä voimalausetta mietiskellä, sitten sieltä haavasta pullahti iso kikkara ulos kun olin puristelemassa mätää. Koin sen oikein syntyvän sieltä ulos! Ja sen jälkeen heti seuraavasta päivästä oli haava ummessa, ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon ja alkoi siitä parantumaan, eikä ole sen koommin vaivannut. Se, että sain mietiskellä sitä, mitä kirjoitit minulle, oli tärkeää." - Arja

 

"Malwinella on kyky nähdä syvälle pinnan alle, oireiden alkujuurille. Hän näki asioita, joista en ollut hänelle puhunut, ja jotka aiheuttivat fyysistä oireilua kehossani. Malwinella on myös hieno taito pysyä puolueettomana ja nähdä asioita suuremman kuvan kannalta. Malwine ei arvostele ja tuomitse ketään tai mitään, jonka myötä häneen syntyi helposti luottamuksellinen suhde. Malwinella on vahvasti juuret maassa ja sydän auki taivaisiin <3" - Ulla

 

"Hei Malwine, kiitos edellisestä pikaluennasta, sain siitä avun heti, oireet loppuivat kuin seinään. Ja sen kautta taas ymmärsin monta asiaa elämässäni."

 

"Kiitos vielä eilisestä! Sä oot kyllä hyvä! Ja oli tosiaan hyvä toi ryhmäjuttu vaikka aluksi niin jännittävä ☺️ Mutta tuli hyviä mietintöjä ja ihana puhua oikeesti asioista! Ilman muureja. Ihana uskaltautua siihen kun on luottamus et siinä ympärillä kaikki ymmärtää tuomitsematta vaikkei niitä edes tunne ."

Minkälaisten asioiden selvittämiseen energialuentaa on käytetty 

 

Kehon ja mielen vaivat

 Pitkittynyt flunssa

Selkäkipu

Niska- ja hartiaseudun ongelmat

Migreeni

Polvikipu

Vatsavaivat

Närästys

Akne

Hammassärky

Lisäravinteiden tarpeen tarkistus

Verenpaine

Virtsatietulehdus

Intiimialueen ongelmat

Hyväksikäyttöön liittyvät ongelmat

Pelkotilat

Unettomuus

Masennus

Ahdistuneisuus

Paniikkihäiriö

Esiintymisjännitys

Hylkäämisen pelko

Huonouden tunne

Syyllisyys

 

Ihmissuhdeongelmat

Perhesuhteet

Lapsen energian luenta

Alkavan suhteen energioiden luenta

Parisuhteen ongelmat

Eron pohtiminen

Eron jälkeinen energiasiteiden katkaisu

Puolison alkoholismi

 

Työhön ja kotiin liittyvät asiat

Työhön liittyvät ongelmat

Yritystoiminnan ongelmat

Työtovereihin liittyvät ongelmat

Kodin energioiden luenta

Kodin yölliset oudot kolinat

Kodin rakenteisiin ja toimivuuteen liittyvät ongelmat


 

Palautekirjeitä 

 

[Palvelu: pikaluenta etänä]

 

Minulla oli tammikuussa flunssa, ja siitä jäi pitkittynyt yskä päälle. Ajattelin, et se on vain keuhkoputkentulehdus ja menee ohi. Mutta kun se ei alkanut mennä ohi vaan yskä jatkui kummallisena, jaksottaisena, niin pyysin Malwinea tekemään energialuennan, että mikä siellä minun keuhkoissani niin yskittää välillä.

Malwine laittoi sitten minulle viestin, että hän meni sinne minun keuhkoihini etänä ja sieltä hän löysi pelkoa ja tällaisen lauseen: ”Miten minulle nyt käy?” Heti kun luin tuon lauseen, aloin itkeä. Tuo pelko ja tuo ajatus oli ollut minulla vain alitajuisella tasolla, enkä ollut siksi pystynyt sitä suoraan käsittelemään. Pelko liittyi avioerooni. Kun Malwine nosti pelkoni minulle tietoisuuteeni, niin pystyin alkaa kohtaamaan ja käsittelemään sitä. Ja yskä helpotti ihan heti.

Kuukautta myöhemmin olin menossa lääkäriin neljä päivää jatkuneiden, hieman virtsatietulehdusta muistuttavien epämääräisien oireiden takia, mutta pyysin kuitenkin Malwinea vielä katsomaan asiaa, kun oireet eivät kuitenkaan olleet ihan tutun oloiset. Ja viesti oli selvä: teet juuri nyt ihan liikaa töitä. Samoin tätä viestiä lukiessani aloin itkeä. Itku oli hyvin pienen tytön hätää ja samalla tunnistin sen hätääntyneen tunteen, jonka vallassa olin töitä tehnyt vapaapäivää pitämättä, monta kuukautta. Joten kuuntelin sen liian työnteon takana ollutta pelkoa (on pakko tehdä hulluna töitä, että voin edes jotenkin kontrolloida omaa taloudellista pärjäämistäni ja elannon saamistani). En ollut yhtään tajunnut, että työntekoni motiivi oli pelkopohjainen. Virtsaamiskipuni lakkasivat, kun kohtasin pelon, aloin rauhoitella minussa olevaa hätääntynyttä tyttöä ja huilasin enemmän. Ja kun joudun välillä töiden paljouden takia tekemään töitä vähän liikaa, niin virtsaamiskivut muistuttavat minulle huilaamisen ja itseni hellimisen tärkeydestä. Se on kehoni tapa viestiä minulle, että olen hätääntymässä ja tekemässä asioita pelkopohjaisesti, ja nyt osaan kuunnella sitä, kun Malwine sanoitti tämän viestin minulle.

Näistä energialuennoista on ollut minulle tosi paljon konkreettista hyötyä!

Hilkka

 


 

 

[Palvelu: pikaluenta etänä]

 

Oli hyvä, että tilasin sinulta vielä kolmannenkin luennan. Ne kaksi ensimmäistä oli minulle semmoisia "helpohkoja", eli pääsin heti kiinni mistä on kyse ja tavallaan sopusointuun niiden asioiden kanssa. Se kertoo ilmeisesti siitä, että olen niiden asioiden kanssa jo hieman voiton puolella, ne ei ole niitä minun isoja haasteita enää.

Onneksi siis kysyin sen kolmannenkin asian, koska se oli ehkäpä se tärkein. Tajusin itse sen siitä, että en millään meinannut saada kiinni koko asiasta. Kun sitä pilkoin ja tarkastelin, tajusin, että hip hei, tämä on nyt se minun "pääteemani", mitä yritän tässä elämässä parhaillaan ratkoa. Se on myös aihe, joka vie voimiani eniten. 

Olisin voinut alkaa vastustamaan koko asiaa (koska se on hankala), mutta koska tässä luennassa käytit vertauskuvana työssäni oleellista asiaa (mikä oli kyllä hauskaa, koska et tiennyt ammattiani), niin se oli tärkeää saada vahvistukseksi, koska mielellään olisin työntänyt informaation mappiin ö. Nyt en voinut, koska sain vahvistuksen, että tieto on oikeaa.

Olen tosi, tosi kiitollinen noista luennoista.

Näkijänä olet mielestäni parhaimman tuntemani näkijän tasoa. En halua vertailla, mutta itse haluan mennä semmoiselle näkijälle, joka näkee noin hyvin kuin nyt sinä näet.

Olen siis superonnellinen tämmöisestä laadukkaasta näkijästä! 

Katri

 


  

[Palvelu: laaja energialuenta näkijän luona]

 

Hei Malwine,

 

Astuin sisään tuntemattoman ihmisen kotiin ja toki jännitys oli sen mukainen. Tilanne oli minulle muutenkin uusi. Tämän kaltaiset asiat ovat kiehtoneet jo pitkään, mutta sopivaa hetkeä tai henkilöä ei jostain syystä ole tullut eteen. Malwine ohjasi minut keittiöön, jossa oli uskomattoman rauhallinen ja hyvä tunnelma. Keho alkoi rentoutumaan itsestään ja tuntui kuin olisin ollut siellä ennenkin.

 

Oli uskomatonta huomata kuinka täysin tuntematon ihminen osaa puhua sinulle juuri niistä asioista, mitä olin mielessäni pyörittänyt jo pitkään. Sain vastauksia sellaisiin asioihin, joihin en kuvitellut koskaan saavani järkevää selitystä, ajattelin että "näin vain on, ja hyväksyn sen". Olin ajatellut, että fyysiset vaivani ovat tulleet geenien mukana, enkä voi sitä estää, Malwine sai minut kuitenkin ajattelemaan toisin.

 

Kohtasin muutama kuukausi sitten surua ja menetin elämästäni läheisen ihmisen. Koin jostain syystä suurta tarvetta kertoa Malwinelle tästä ja kaikista siihen liittyvistä kummallisista tapahtumista ja tuntemuksista. Oli ilo huomata, että hän vastaanotti kaiken kertomani hyvin rauhallisesti ja hymyili. Nämä "kummalliset" asiat olivatkin hänelle itsestäänselvyyksiä. Taisi se läheinen ihminen käydäkin siinä keittiössä. Malwine pyysi minua nostamaan "elämän ohjeen" tältä edesmenneeltä ihmiseltä ja kun luin korttia, tunsin vasemmassa kädessäni kummallisen energian. Tiesin että tämä ohje tulee ottaa tosissaan.

 

Kiitos Malwine, olet suurenmoinen ihminen, toivottavasti näemme pian uudelleen!

 

Ystävällisin terveisin

Asta

 


  

[Palvelu: pikaluenta etänä]

 

Kirjoitan ilolla tämän palautteen, sillä vastaus tähän kehoni tuottamaan viestiin oli selvä minulle sen jälkeen kun Malwine oli löytänyt sen takaa oikean sanoman.


Olin potenut päivän hammassärkyä ja edellisellä viikolla sattumoisin tarkistuttanut hampaani, joten vika ei ollut siellä.


Malwine löysi sen säryn takana olevan kiristyksen/tunteen pidätyksen, josta tämä särky siis johtui. Kun pääsin kiinni tähän tunteeseen ja vapautin sen myös kipu hävisi saman tien.


Uskomaton juttu, näin kävi!


Kiitos Malwine!

  


  

[Palvelu: pikaluenta etänä]

 

Tässä on aika herkkä vaihe menossa elämässäni, ja näköjään puran pois lapsuuden ja nuoruuden aikaista elämää. Ne asiat olen kyllä mielestäni jo antanut anteeksi tapahtumien henkilöille mutta aivan loppuun asti en ole niitä käsitellyt. Niitä on alkanut tulla takaisin mieleen. Olotila on ollut aika masentunut, väsynyt ja kulunut. Keho on oireillut vatsan ja nivelten alueilla. Rakkaussuhteeseen on tullut jotain epävarmuutta, vaikka suhde sinällään on vaikuttanut vakaalta.

 

Malwine näki tietämättä minusta mitään, että sisäinen lapseni on jäänyt monessa asiassa epävarmuuden tilaan. On niin monia kertoja jolloin lapsena olen kokenut hermostunutta pelkoa "en tiedä mitä tämä tarkoittaa, en osaa tietää" ja kun en lapsena osannut sulattaa niitä tapahtumia ja asioita niin nämä energiat jäivät vatsan alueelle ja nyt ne aiheuttavat oireita, jotta viimeinkin kuulisin ne. Rakkaussuhteessani on samoja elementtejä ja nämä oireet liittyvät nyt toisiinsa. 

 

Nivelrikko-oireeni ovat saman asian jatkumo, hieman eri lisäyksellä. Malwine näki, että olen elänyt elämän vammaisena ja se ei siihen aikaan ole ollut hyväksyttyä. Siitä on jäänyt "peukalo keskellä kämmentä" pelko ja se on tässä elämässä jo lapsena aktivoitu. Eli tuntuu että koetan ottaa kiinni asioista mutten saa tarrattua. Eli nyt on kyse enemmän tästä pelosta kuin siitä että kuuluisi olla tarraamatta. 

 

Sain Malwinelta voimalauseet ja pienet harjoitteet, joilla autan itseäni kuulemaan sisäisen lapseni tarpeet, jolloin autan itseäni näissä arkipäivän vaivoissa. 

 

Nämä Malwinen näkemät asiat osuivat kohdilleen, olen lapsena jäänyt vaille tukea ja koin usein olevani jotenkin vääränlainen, vaikka olin toivottu ja rakastettukin – niillä keinoin joita vanhemmillani oli. Ja koko elämäni olen kokenut että olen jotenkin "osaamaton"  ja taitamaton, ettei minulla ole käytännön taitoja. Olen yllättynyt, kun sitten jotain osaankin. Mutta en tyrkytä osaamistani, enkä varsinkaan hehkuta, että tämän osaan, sisäinen epävarmuus estää sen.

 

Ainut järjestö jota vapaaehtoisesti tuen usein on Vammaisten koulutuksen ja työllistymisen tuki ry. 

 

Kun luin ensimmäisen kerran Malwinen vastauksen minulle, purskahdin vapauttavaan itkuun. En hysteeriseen itkuun vaan järkytyksen ja helpotuksen sekaiseen itkuun, joka johtui siitä että sekunnin murto-osassa koin tulleeni nähdyksi ja kuulluksi, ja kuulluksi oikein. Ja oikein vielä sillä saralla jossa en itsekään itseäni ymmärtänyt. Malwinen näkemä lyhyt tilanne katsaus oli oikein valaiseva ja lohdullinen, sekä sisälsi minulle oikeaa tietoa ja myös keinoja auttaa itseäni. Vastaus tuli nopeasti ja oli lyhyessä helposti omaksuttavassa muodossa. 

 

Olen todella kiitollinen, että on tällainen mahdollisuus saada apua oman elämänsä ongelmatilanteisiin, solmukohtiin tai tilanteisiin joihin ei itse tunnu löytävän apua.

 

Parhain terveisin Anne

 


 

[Palvelu: pikaluenta etänä]

 

Huomenta Malwine  ja kiitos paljon kun katsoit mistä tuo masennukseni oikein johtuu. 

En tiedä saako ihmiset yleensä tuntemuksia siitä, kun käyt heidän energioitaan katsomassa. Itselleni tuli kuitenkin jännä olo enkä osaa sitä muulla selittää, kuin edellä mainitulla asialla. Sen jälkeen, kun olin vahvistanut, että osuit oikeaan isästäni, niin aivan kuin pään vasemmalla puolella takaraivossa ja sivulla olisi joku mönkinyt. Olo tuntui kovin raskaalta ja oli aivan pakko laittaa sohvalla maatessa silmät kiinni, kun ne eivät pysyneet auki. Tätä kesti ehkä noin pari minuuttia, en ole aivan varma, ja sen jälkeen tunne katosi. Tilalle tuli hyvin kevyt tunne päähän. Aivan kuin jotakin olisi poistettu. 

Elikä... tuo isäsuhde todellakin on ristiriitainen, aivan niin kuin näit. Viikko pari sitten mietin isää ja sitä, että olihan se kiva jos se olisi elämässä mukana, mutta hylkäsin ajatuksen saman tien. Minulla ei energiat riitä tuollaisen ihmisen kanssa alkuunkaan. Tältä minusta tuntuu. Eli kyllä minä jatkan elämääni ilman isää koska se vie minun voimavaroja väärällä tavalla liikaa. Liian syvään iskostettuna taitaa olla lause "kunnioita isääsi ja äitiäsi" vaikka jo omalle tyttärelle sanoin yli 20 vuotta sitten, että kunnioitus pitää ansaita. Isä oli joskus minulle tärkeä, mutta näin se vaan sitten meni. 

Ja tunnistan itseni tuosta vellomisesta mistä kirjoitit. Minä jään helposti kiinni menneeseen ja annan niiden asioiden tai ihmisten vaikuttaa liikaa nykyiseen. Ja olen aina ollut ns. kiltti tyttö joka koskaan ei sano ei. Siitä varmaankin tulee tuo sisäinen taakka. 

Kuuluvuuden tunne... siinäkin osuit oikeaan. Minä olen vissiinkin koko ikäni tuntenut olevani ulkopuolinen joka ei kuulu minnekään. Tämä jatkuu edelleenkin. Se tarve kuulua jonnekin on toisinaan aika voimakas. Mulla on koti ja mies, joka on ne pahimmat hetket nähnyt ja kokenut, ja silti vielä tässä. Monta kertaa olen sanonut, että musta tuntuu, etten kuulu tänne. Tulee tunne, että etsin kotia mutta en ole löytänyt sitä enkä tiedä missä se on. En tunne kuuluvani edes työyhteisööni. Olen aina ollut se outolintu. Kai olen vieläkin.  

Luin äsken tuon viestisi viimeiset lauseet "se ei oo sun vika" ja " sulla on lupa". Samaan aikaan tuolla vasemmalla puolella päätä tuntui keveys ja jonkinlainen tykytys. =)

Mutta iso kiitos sinulle. Uskon, että tästä on minulle iso apu. Ja varmasti katkotaan energioita mutta hieman myöhemmin. 

Stella 

 


 

[Palvelu: pikaluenta etänä]

 

Malwine, paljon kiitoksia sinulle luennastasi. Kyllä siellä tärppejä minulle oli. On aikaisemminkin kerrottu sisälläni olevasta pienestä olennosta, joka on surullinen, kun en sitä tarpeeksi huomioi.

Jos polvikipu on tuosta johtuvaa, okei, ymmärrän sen. Todettu on kuluma, mistä se sitten taas johtuu .. saattaa olla ihan samaa asiaa. Aikaisemmin on myös polvistani mainittu, silloin en itse ollut niistä kertonut, mutta näkijä huomasi kipeät polvet ja totesi ajatuksenaan, että olen aikaisemmissa elämissäni joutunut liiaksi nöyrtymään. Siitä polvikipu.

Se mitä kirjoitit syli-asiasta kosketti minua sikäli, että todellakaan en muista koskaan olleeni isäni tai äitini sylissä. Vaikka tietysti se ei totta ole, etenkin kun olen sisarussarjani vanhin lapsi, vanhempieni esikoinen. Mutta tunnetasolla sylikokemus minulta puuttuu kokonaan.

Ja ikävä on todeta, että sama kokemus minulla on myös aikuiselämästäni. Avioliitossa olen, kaksi aikuista poikaa meillä on miehen kanssa. Oikeasti ei ole läheisyyden kokemusta, etenkään henkisesti, eikä turvallisuuden kokemusta tässä suhteessa.

Ehkä tuossa on myös toisen kysymykseni aihe. Tätä nykyä elämä on hyvin raskasta johtuen miehen erittäin rankasta alkoholisoitumisesta. Vierellä on vaikea kulkea, elämä todella rasittavaa. Osaatko tästä minulle jotain katsoa ja kertoa?

Terveisin, Marjut <3 ..


 

[Palvelu: ryhmäluenta]

 

Saimme jokainen ryhmäläinen noin puolen tunnin ajan energialuentaa omasta tilanteestamme, mutta lisäksi "sattumalta" monen muun ryhmäläisen luennasta sain itselleni oivalluksia ja neuvoja myös omaan tilanteeseeni. Tuntui hyvältä ja terapeuttiselta saada jakaa tämä hetki luottamuksellisessa ilmapiirissä. Sain viettää illan sellaisten ihmisten kanssa, jotka ymmärsivät niitä asioita joita käyn läpi. Sain Malwinelta todella voimaannuttavaa viestiä ja - mikä tärkeintä - käytännöllisiä neuvoja siihen, miten edetä nyt seuraavien viikkojen aikana. 

On kiva tunne siitä, että tiedän ryhmän jälleen kohta kokoontuvan ja saan tukea rinnalleni pidemmän aikaa. Sitä juuri kaipaankin. Että en kokisi olevani niin yksin ja pihalla, vaan että saisin tarkkoja vinkkejä siitä, mitä tehdä ja miksi, mihin suuntaan mennä ja miksi. Saan löytää oman voimani ja ottaa sen käyttööni. Tästä olen innoissani!

Reetta 

 


 

 

[Palvelu: syväanalyysi + energiahoito]

 

Makasin syväanalyysin ajan hoitopöydällä, keskittyen kuuntelemaan saamani tulkintaa. Malwine meni syvään tilaan ja sain vastaanottaa tietoa viidestä entisestä elämästäni. Kaksi ensimmäistä saivat aikaan voimakkaan tuskan sisälläni, jota sain purkaa heti turvallisesti, kun Pirjo antoi samaan aikaan työskentelyäni tukenutta energiahoitoa. Olin yllättynyt siitä, miten voimakkaan puhdistavan kokemuksen sain näiden elämien läpikäymisen avulla!

Kaksi elämistä oli puolestaan sellaisia, että sain niistä aivan uutta, voimaannuttavaa käsitystä itsestäni. Käsitys siitä, kuka olen ja mihin pystyn, sai aivan uuden merkityksen. Sain oikein voimalatauksen näiden elämien kautta!

Muutama viikko syväanalyysin ja energiahoidon jälkeen elämäni sai aivan uutta suuntaa ja potkua. Minulle oli aivan selvästi tarpeen saada purkaa jotain vanhaa tuskaa sisältäni ja saada uutta positiivista energiaa tilalle.

Kiitos teille molemmille <3  

 


 

 [Palvelu: taideterapia]

 

Menin Malwinen luokse taideterapiaan, koska halusin saada selvennystä minua aina haitanneeseen asiaan, eli siihen, miksi minun on aina ollut vaikeaa sopeutua omaan elämääni. Tämä on ilmennyt masennuksina ja itsetuhoisuutena. Aina kohdatessani vaikeuksia tai voimakkaita tuskallisia tunteita, niin alan haluta pois täältä. Ja tätä asiaa halusin päästä tutkimaan.

Taideterapia kyllä vähän hirvitti, koska olen aivan surkea piirtämään, enkä ole koskaan kokeillut minkäänlaista taiteen tekemistä. Koen, että minulla ei oli minkäänlaista taiteellista lahjakkuutta tai taiteellista silmää. Malwine kuitenkin vakuutti, että hän opettaa ja ohjaa kaikki tekniikat samalla kun teen, niin minun ei tarvitse suunnilleen muuta kuin osata käyttää saksia ja liimaa.

Ensin valitsin taulun koon ja kehykset, ja sitten tein taululle pohjan Malwinen ohjeiden mukaan, valitsemillani väreillä. Jo siitä tuli tosi kaunis! Sitten aloin valita esineitä Malwinen varastosta, joita halusin laittaa tauluun. Ja sitten aloin koostaa taulua Malwinen ohjeistuksella.

Ja tämä olikin outo vaihe! Sitä mukaa kun laitoin esineitä tauluun, tajusin, mitä ne symboloivat minulle. Joka kohtaan tuli joku tarina, joka selvensi asioita minulle. Koko taulusta tuli symbolinen viesti minulle! Siinä on elämäntarinani kehystettynä seinälleni!

Eli tajusin taulua tehdessäni, että minulla on voimakas yhteys ”omaan oikeaan alkuperääni”. Koen tulleeni tähdistä tänne käymään, ja se yhteys on koko ajan minulle taustalla, voimavarana, valona, joka ohjaa minua. Samoin yhteys omaan korkeampaan minääni on ihanasti koko ajan olemassa. Mutta se, että haikailen koko ajan takaisin sinne mistä tulin, ei tee minulle hyvää. Tulin kuitenkin tänne ihan tarkoituksella, etsimään niitä lahjoja, joita elämä ihmisenä maan päällä voi minulle tarjota. Vaikka maaelämä on välillä raskas ja tuntuu kuin kahleet veisivät minua alaspäin, nuo kahleet voidaan nähdä myös koruina, niissäkin on lahjansa. Ja maalla on upeita asioita annettavana minulle, kunhan avaan itseni tälle kokemukselle ja lakkaan haikailemasta jonnekin muualle.

Ja kaiken lisäksi taulun nimi pälkähti päähäni kotimatkalla: Enjoy your stay! Siis voimalause ja elämänohje vielä kaiken päälle. Nauti vierailustasi, nyt kun olet täällä! Nauti kokemuksesta!

Taulusta tuli vielä tosi kaunis. Laitoin sen ylpeänä esille kotiini. Jännää, että minäkin sain kokea taiteen luomisen riemua! Kiitos Malwine!

Marja

 


 

 

[Palvelu: Lyhyt energialuenta etänä]

 

Tyttäreni oli ollut kaksi kertaa pahassa flunssassa kuukauden sisällä, ja kun hän sairastui kolmannen kerran viikko edellisestä flunssasta toipumisesta, pyysin Malwinea katsomaan, että mistä tässä on kyse. Malwine näki heti, että kyse oli koulussa olevasta asiasta, miten joku opettaja oli aktivoinut tyttäressäni yhden hankalan entisen elämän muiston. Tuossa elämässä tiukka puritaaninen opettaja oli tehnyt tyttäreni elämästä helvettiä. 

Kerroin tytölleni kaiken, mitä Malwine oli asiasta nähnyt, ja kysyin, onko koulussa ollut jotain hankalaa jonkun opettajan kanssa viimeisen vuoden aikana. Ja tyttö kertoi heti, että näin asia on. Onneksi tuo opettaja oli juuri jäänyt eläkkeelle, mutta hän vielä silloin tällöin tuli kouluun sijaisopettajana. Kävimme sitten yhdessä läpi tuota hankalaa entisen elämän muistoa, ja pääsin vahvistamaan tyttäreni uskoa itseensä, siitä huolimatta, miten muut (itsensä kanssa jumissa olevat ihmiset) yrittävät häntä ja hänen elämäniloaan tukahduttaa.

Seuraavana päivänä tyttöni meni kouluun, täysin kunnossa. Tämä tuntui kyllä lähes ihmeeltä. Oikea pikaparaneminen!